Γίνε Μοντέλο

Η Icon Biomed είναι μια παγκόσμια φιγούρα της Ιατρικής αισθητικής, διδάσκοντας και εξειδικεύοντας γιατρούς τα τελευταία 5 χρόνια.

Το πάθος μας για διδασκαλία και η αγάπη μας για την ομορφιά εξασφαλίζουν στους ασθενείς μας την ασφάλεια αλλά και τα αποτελέσματα που χρειάζονται.

Όλοι οι εκπαιδευόμενοι βιώνουν ολοκληρωμένη  εκμάθηση θεωρίας, ακολουθούμενη από ζωντανές επιδείξεις σε αληθινά μοντέλα.

Για να μπορέσει να διεξαχθεί αυτή η εκπαίδευση, χρειαζόμαστε μοντέλα που ζητάνε και δέχονται να δεχτούν θεραπείες σε ένα εκπαιδευτικό περιβάλλον.

Παρακαλώ σημειώστε: Όλοι μας οι εκπαιδευόμενοι  είναι πλήρως καταρτισμένοι, πτυχιούχοι γιατροί, οπότε έχουν άριστη γνώση της ανατομίας του προσώπου και του σώματος. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας τους επιβλέπει σε κάθε τους βήμα και είναι από πάνω τους κάθε στιγμή.

Πώς λειτουργεί

Για να πάρετε μέρος ως μοντέλο μαζί μας, θα πρέπει να έχετε μια αρχική συμβουλευτική επικοινωνία με τους ειδικούς μας, καθώς και να έχετε συμπληρώσει τη φόρμα εγγραφής για μοντέλα. Αυτό  μπορεί να γίνει ακόμα και από την άνεση του σπιτιού σας μέσω messenger, skype ή Facetime. Διαφορετικά είστε ευπρόσδεκτοι να επισκεφθείτε το χώρο μας και να έχετε μια ζωντανή συνάντηση μαζί μας.

Κατά τη διάρκεια της συμβουλευτικής, σας παρέχουμε όλα τα σχετικά έγγραφα που πρέπει να συμπληρώσετε και συζητάμε όλες τις πιθανές επιλογές που έχετε πριν προχωρήσουμε σε κάποια θεραπεία, δίνοντάς σας το χρόνο, να επιλέξετε αυτό που πραγματικά έχετε ανάγκη περισσότερο, αφού πλέον θα είστε ενήμεροι για όλες τις επιλογές.

Απαιτήσεις

 • Πρέπει να είστε άνω των 18 ετών.
 • Πρέπει να αποδεχτείτε με χαρά τη θεραπεία στο εξαιρετικά καθαρό και όμορφο Περιβάλλον εκπαίδευσης μας.

Πρέπει να αποδεχτείτε να μας παρέχετε φωτογραφίες Πρίν & Μετά από τη θεραπεία ώστε να δείξουμε στον κόσμο τα ακριβή αποτελέσματα των θεραπειών μας.

( Η δημοσίευση των φωτογραφιών είναι ΜΗ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ και εν συναινέσει )

Φωτογραφίες Μοντέλων: Πριν & Μετά

Διαβάστε περισσότερα
Διαβάστε περισσότερα
Διαβάστε περισσότερα
Διαβάστε περισσότερα

Δήλωσε Συμμετοχή

  Dermal Filler - Χείλη ή / και μύτη έως στόμαDermal Filler - Γραμμή καρδιάς (περίγραμμα χείλη) ή / ρυτίδες καπνιστού στο στόμαDermal Filler - Μη χειρουργική ρινοπλαστική (μύτη)Dermal Filler - Πηγούνι και / ή σαγόνι Μη χειρουργική ανύψωση προσώπου (ανύψωση νήματος)Dermal Filler - Tear Trough -Cheek Augmentation -Περιοχή κάτω από τα μάτια και ζυγωματικά.BTX - Αντιρυτιδική θεραπεία για το άνω πρόσωπο,BTX - το κάτω πρόσωπο,BTX - το μεσόφρυο,BTX - το λαιμό,BTX - το ενδοστοματικό (κόμμι χαμόγελο) και τις μασχάλες (υπεριδρωσία).BTX - Full FaceΝήματα κολλαγονογένεσης πρόσωπο (simple &multi PDO)Νήματα κολλαγονογένεσης λαιμός (simple &multi PDO)Νήματα ανάρτησης πρόσωπο (COG PDO)Νήματα ανάρτησης σώμα (COG PDO)Ενέσεις απώλειας λίπουςΑναζωογόνηση μαλλιώνΕνέσιμη αναζωογόνηση δέρματος / ή σχισίματα

  Επιλέξτε Περιοχή:
  ΑθήναΘεσσαλονίκηΚύπρος

  Επιθυμώ να λαμβάνω νέα και ενημερώσεις.

  .